*

Het was een mooie tijd

februari 2012 | Algemeen | 2 Reacties »

Half december werd Alberts contract niet verlengd waardoor hij werkloos raakte. Hij bleek een lieftallige assistent te zijn. Elke ochtend bracht hij koffie in het atelier en verder nam hij de honneurs in het huishouden waar. Daardoor kon ik elke middag even gaan schaatsen (foto is gemaakt door schaatsvriendin Alice). Deze week begint hij met werken bij een ander touringcar bedrijf. Hoewel we heel blij zijn dat hij weer werk heeft zullen we de gezelligheid toch missen. Het waren twee mooie en rustgevende maanden.

Met de hond gaat het redelijk. Ze heeft het zwaar gehad na de operatie en het lopen gaat nog steeds niet gemakkelijk. Ze geniet wel van de extra aandacht die ze krijgt.

Morgen is het Valentijnsdag. Daarvoor kun je hier het patroon van een hartje downloaden dat bij de gratis patronen staat.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door charlotte op 13 februari 2012 om precies te zijn om 1:52 pm

    Nou…..een dikke proficiat voor de nieuwe baan ! Ik snap dat het een heel dubbel gevoel is …..maar misschien heeft het zo moeten zijn dat jullie even tijd voor elkaar hebben gehad ? Beterschap voor de hond en dank voor je leuke berichtjes. Lieve groet, Charlotte

  2. Deze reactie is gedaan door Ciska op 20 februari 2012 om precies te zijn om 10:07 am

    Wat fijn dat Albert een nieuwe baan heeft!! Wat fijn dat jullie hebben kunnen genieten van de tijd tussen de banen in. Leuke foto van het prachtige weer en ijs we hebben hier er ook erg van genoten. Nu op naar het voorjaar!

Schrijf een reactie