*

En de winnaars zijn…

februari 2012 | Algemeen | 5 Reacties ยป

De winnaars van de Giveaway zijn gekozen door de computer. De hoedjes gaan naar Vera Planjer. Vanwege de grote belangstelling voor de pijpenragers heb ik ze verdeeld over drie personen en dat zijn Sandra Vronik, Cora van den Berg en Elisa. Gefeliciteerd, het komt zo snel mogelijk jullie kant op. Iedereen bedankt voor het meedoen via een reactie op de site of via een persoonlijke mail. En heb je niets gewonnen dan kun je de volgende keer gewoon weer mee doen.

Van Rianne kreeg ik deze foto van Moeder Aarde met de Wortelkinderen, een leuk tafereel is het geworden. Als je goed kijkt zie je de bloembolletjes op de achtergrond. Zo krijg je toch zin in het voorjaar.

Reacties

Er zijn 5 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door sandra op 22 februari 2012 om precies te zijn om 11:17 am

  Jippi de Pippi! Mijn dag begon niet zo florisant maar nu kan ie niet meer stuk. Ik had vanmorgen nog mijn vriendinnetje gesmst dat ze ffies moest reageren want ik wist niet meer wanneer de trekking zou zijn.(dus te laat was ik ;( Maar nu ga ik de ragertjes met haar delen, gezellig! Dus Gus als je dit leest: ze komen ook naar jou toe. Dank je wel Suzan voor dit dubbele geluk!

 2. Deze reactie is gedaan door Kim op 22 februari 2012 om precies te zijn om 9:29 pm

  Moeder Aarde staat sinds vorig weekend ook bij ons te pronken! Was erg leuk om te maken. Ze staat naast een echt sneeuwklokje en een tulpenbollenpopje. Nog wat wortelkindjes maken, dan is het vroege voorjaarstafereel ook compleet!

 3. Deze reactie is gedaan door Rianne op 23 februari 2012 om precies te zijn om 7:26 am

  Gefeliciteerd dames met het winnen van de give away. allemaal handige nutige dingetjes.
  En ja Suzan het zijn ook zulke leuke lieve schattige mooie popjes om te maken.LEUK!!!
  groetjes Rianne

 4. Deze reactie is gedaan door Elksa op 24 februari 2012 om precies te zijn om 5:03 pm

  Hartstikke bedanktvoor de pijpenragers ben er heel blij mee :)

  Groetjes Elisa

 5. Deze reactie is gedaan door Elisa op 24 februari 2012 om precies te zijn om 5:05 pm

  Bedankt voor de pijpenragers ik ben er heel blij mee groetjes elisa

Schrijf een reactie