*

Solex

januari 2012 | Algemeen | 3 Reacties ยป

 

We vierden deze week de verjaardag van mijn vader. Cadeautjes vindt hij maar niets, liever geeft hij zelf wat weg. Maar met iets zelfgemaakts kan ik hem altijd blij maken. In zijn schuurtje staat een solex waar hij zomers de Veluwe graag mee onveilig maakt. Bij de Wereldwinkel vonden we een miniatuur solex. Zo ontstond dit tafereeltje. Met het huis van mijn ouders als achtergrond en lavendel rond de rand. Dat staat zo mooi bij mijn moeders paarse gordijnen. Het mannetje kreeg vlak voor we vertrokken nog een grijze baard, net als mijn vader.

In het atelier is deze week flink werk aan de winkel. De lentepakketten zijn nu al in trek. Er werd al menig bloemenkind pakket gemaakt. Rollen vilt in zachte lentekleuren zijn alweer onderweg van de groothandel. Hopelijk vinden ze snel ons huis.

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Gera op 11 januari 2012 om precies te zijn om 9:09 pm

  ha,ha,ha o, wat een geweldig kado!!!!!!! Super!!
  Roept herinneringen op aan mijn opa die ook een solex had.
  Dit zou ook geweldig zijn als pakketje. Zijn vast meer liefhebbers voor!

  groetjes, Gera

 2. Deze reactie is gedaan door Marie op 14 januari 2012 om precies te zijn om 3:56 am

  Just lovely, cheers Marie

 3. Deze reactie is gedaan door Lia op 16 januari 2012 om precies te zijn om 11:02 pm

  Wat leuk, daar zal je vader vast heel blij mee zijn. Het ziet er erg leuk uit.

  Groetjes,
  Lia

Schrijf een reactie