*

Inspiratie

januari 2012 | Algemeen | 5 Reacties ยป

Deze week werd begonnen met het maken van de nieuwe Lentepakketten. Met de wintertafel op de achtergrond legde ik het werkblad vol patronen. Daarop komen de materialen en vervolgens gaat alles in de zakjes en komt er wol tussen het patroon. En als je even flink door werkt staat het magazijn snel vol met voorraad bakken. Een fijn gevoel om straks uit voorraad te kunnen leveren.

Een lieve vriendin die gaat verhuizen kwam twee inspirerende posters brengen. Daar moest natuurlijk plek voor worden vrij gemaakt. Gewapend met hamer en spijkers ( ik sla er eerst een paar krom voordat er een blijft zitten) ging ik aan de slag. En nu hangen ze te pronken aan de muur. Zijn het geen schatjes?

Reacties

Er zijn 5 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Rianne op 20 januari 2012 om precies te zijn om 4:04 pm

  Prachtige platen Suzan je bent een echte bofbibs ha ha. Het is je gegund , Van de platen krijg je waarschijnlijk weer nieuwe inspiratie. Fijn weekend groeten Rianne.

 2. Deze reactie is gedaan door Anna Martijne op 21 januari 2012 om precies te zijn om 8:22 pm

  Dat zijn schitterende posters die je hebt gekregen, ik vind ze bij jou horen. Daar zullen nog vele inspiraties uit voortvloeien denk ik. Ondertussen kijk ik uit naar je nieuwe lentepakketten, in de hoop dat de Boekerij ze gaat bestellen. Misschien dat ik ze vast ga tippen….

 3. Deze reactie is gedaan door Constance op 25 januari 2012 om precies te zijn om 4:54 pm

  Wat fantastisch!!en een goed idee ook.Ik werk met kleuters dus wie weet maak ik ook eens zoiets.
  Te gek.
  groet
  Constance

 4. Deze reactie is gedaan door Marja Feijen op 28 januari 2012 om precies te zijn om 10:45 am

  WAUW! Toch eens vragen of iemand mij naar de duinen of het bos kan brengen, ik vind dit geweldig!!! Mijn complimenten!

 5. Deze reactie is gedaan door Nel den Hollander Bos op 30 januari 2012 om precies te zijn om 9:10 pm

  Wat leuk dat mijn kleinkinderen op u site staan, ik ben er zo trots op.

Schrijf een reactie