*

Winterinspiratie

september 2011 | Algemeen | 3 Reacties »

De weken vullen zich met lange dagen in het atelier. September tot Sinterklaas zijn de drukste maanden van het jaar. Maar ik geniet elke morgen opnieuw als de deur van het atelier open gaat. Licht aan, wierook op, radio aan en de laptop installeren. Meestal duurt het maar een paar minuten voordat poes met haar nagels aan de deur krabbelt en luidkeels mauwt. Ze heeft haar eigen plekje in de etalage. Nu dus tussen de pompoenen die er in overvloed staan.

Vorige week maakte ik een ritje naar de groothandel die kralen voor me had besteld. In april kwam er een lief winterontwerp uit mijn handen. Dat leek toen nog heel vroeg maar als je bedenkt dat de kralen van de andere kant van de wereld moesten komen was het zo gek nog niet. Ze hebben deze zomer per containerschip de wereldzeeën bevaren en nu ben ik de eerste pakketten aan het vullen met deze kralen. Ze zijn voor een Winterkind dat met de Kreadoe uit komt. Toch vind ik het kind nu nog wat eenzaam en in gedachten vormt zich een gezin om haar heen. En zo volgen de ideeën voor nieuwe ontwerpen elkaar op. Zou daar ooit een eind aan komen?

 Ps: de kinderen uit het pakket IJvrij wilden graag poseren in de bak met winterkralen.

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Lia op 21 september 2011 om precies te zijn om 10:39 am

  Wat ziet het er gezellig uit !
  En wat je ideeën betreft, ik vind dat je zo creatief bent en denk dat daar voorlopig nog geen eind aan komt.

 2. Deze reactie is gedaan door Gera op 21 september 2011 om precies te zijn om 5:35 pm

  Hoi Suzan,

  Wat een geweldige etalage!! En wat een prachtige kralen! Je maakt me heel nieuwsgierig naar Winterkind!
  Succes met de rest van de familie :-)

  groetjes, Gera

 3. Deze reactie is gedaan door Agnes op 21 september 2011 om precies te zijn om 8:49 pm

  Lieve Suus,

  Je bent een lieve zus waar ik erg trots op ben! Ik hoop dat je nog jaren doorgaat met je prachtige creative ideen.

  Liefs,
  Ag.

Schrijf een reactie