*

Viltwerk in Brazilie

september 2011 | Algemeen | 2 Reacties »

 

Een groep vrouwen van het opvangcentrum Casa de Esperanca in Brazilië zijn bezig met het maken van vilten hangers. Deze hangers mocht ik speciaal ontwerpen voor de organisatie Barbosa do Brasil. Het blijft een bijzonder idee dat deze vrouwen zo ver weg aan het werk zijn met mijn ontwerpen. Ze krijgen hier een eerlijk loon en kunnen zo werken aan hun eigen toekomst. De eerste hangers zijn al per containerschip in Nederland gearriveerd en liggen in verschillende winkels. Vorige week kreeg ik een paar leuke foto’s toegestuurd zodat ik kon mee kijken hoe de vrouwen aan het werk waren. Jullie mogen ook meekijken. Gewone vrouwen zoals jij en ik die gedreven zijn iets moois te maken. Winkeliers die belangstelling hebben kunnen contact opnemen met www.barbosa.nl om de online webwinkel te bezoeken.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door judith op 25 september 2011 om precies te zijn om 8:40 pm

    ja dat is zeker leuk dat ze daar met jouw ontwerpen aan de slag gaan en dat ze een eerlijk loon verdienen!

  2. Deze reactie is gedaan door Atelier de Vier Jaargetijden op 3 oktober 2011 om precies te zijn om 8:48 pm

    Beetje laat maar alsnog gefeliciteerd en bedankt voor het mooie patroon.
    Groet Thea

Schrijf een reactie