*

Zonne-carrousel

augustus 2011 | Algemeen | 5 Reacties »

Tijdens onze vakantie in België brachten we een bezoek aan een nieuw verkoopadres van mijn pakketten. We werden hartelijk ontvangen door Tine en haar man. Bij het zien van al de mooie spullen die ze verkoopt kwam het kind in me helemaal boven. Ik kocht het bouwpakket van een zonnecarrousel. Thuis gekomen kon ik natuurlijk niet wachten om het pakket in elkaar te zetten. Om er mijn eigen draai aan te geven versierde ik hem met bloemenranken en maakte bloemenkinderen voor op de schommeltjes. De carrousel draait nu vrolijk in de vensterbank als de zon schijnt. Ook onder een felle lamp draaien de schommeltjes gezellig rond. Bij Tine en Niels Holgersson is de carrousel te koop. Van mijn popjes en bloemenranken heb ik een patroonblad gemaakt dat ze erbij leveren.

Reacties

Er zijn 5 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Tine op 25 augustus 2011 om precies te zijn om 9:16 am

  Oh, wat leuk!!! HIj is echt héél mooi geworden!!!! Komen jullie nog maar dikwijls op bezoek als je in België bent! Altijd welkom!

 2. Deze reactie is gedaan door esther op 25 augustus 2011 om precies te zijn om 10:27 am

  Wauw Suzan, het ziet er prachtig uit!

 3. Deze reactie is gedaan door Monique op 26 augustus 2011 om precies te zijn om 8:33 am

  Geweldig! deze komt op mijn verlanglijstje

 4. Deze reactie is gedaan door agnes op 26 augustus 2011 om precies te zijn om 9:17 am

  Wauw! Wat suuuuuper leuk!!!

 5. Deze reactie is gedaan door Constance op 26 augustus 2011 om precies te zijn om 11:00 pm

  Prachtig!!
  Groetjes
  Constance

Schrijf een reactie