*

Het is bijna zover

augustus 2011 | Algemeen | 1 Reactie »

Donderdag komen er zeven nieuwe ontwerpen uit. De winkels hebben de nieuwsbrief inmiddels ontvangen. Ze kunnen vast bestellen zodat de pakketten deze week ook al in de winkel liggen. De reacties tot nu toe zijn positief. Met zeven verschillende ontwerpen zit er voor iedereen wel wat bij. Donderdag staan ze in alle vroegte hier op de site. Voorgeprogrammeerd, zodat ik niet in alle vroegte hoef op te staan.

Het atelier lijkt door de bestellingen meer op een pakhuis. Overal staan dozen. Vanmorgen lag ik al languit in het magazijn toen ik over een uitstekende flap van een doos struikelde. Tussen de bedrijven door kwam een vriendin uit de straat een zelfgemaakt Frambozenkindje brengen. Het is zo’n schatje dat ik hem hier ook laat zien. Hij krijgt natuurlijk een mooi plaatsje in het atelier.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Tine op 31 augustus 2011 om precies te zijn om 6:51 pm

    Spannend hé! Het zijn echt weer prachtige pakketjes hoor! Ze zijn hier vandaag gearriveerd! Nu oppassen dat ik niets verklap;-) Mooi frambozenpopje… hier staat de tuin vol met frambozen!

Schrijf een reactie