*

Echte nep

juni 2011 | Algemeen | 1 Reactie »

 

Afgelopen weekend nam ik me voor de naaimand een keer met rust te laten. Even niet ontwerpen of voorbeelden maken. En het lukte. Tot zondagavond althans. Toen hield ik het niet langer uit. Omdat er op dat moment geen ontwerp in mijn hoofd zat werd het iets heel anders. Van internet plukte ik een afbeelding van een mobiele telefoon en deze maakte ik na van vilt. “Oh, een I Phone”, hoorde ik de kinderen zeggen. Eigenlijk best leuk dat je alles van vilt kunt namaken.

Maar er is meer nep te melden. Tijdens mijn zoektocht naar stof voor een ontwerp stuitte ik op deze nepplant. Nu heeft al vaker een echte plant het atelier gesierd. Maar op een of andere manier zagen ze er na een poosje levenloos uit. En hoewel deze nep is geeft het toch een gezellige uitstraling. Ik loopt er regelmatig tegen aan en soms valt hij om. Gelukkig knikken er geen blaadjes en rolt er geen modder uit de pot. Ik ben helemaal blij met deze echte neppert.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Constance op 26 juni 2011 om precies te zijn om 11:29 pm

  Hoi Suzan,
  wat een leuk hoesje!
  kijk maar eens op mijn weblog
  ja je kunt zoveel maken van vilt
  ik googelde een vlag ffe knippen,naaien en klaar
  groetjes
  Constance

Schrijf een reactie