*

Zo wordt strijken wel heel erg leuk

april 2011 | Algemeen | 1 Reactie »

Strijken is niet echt mijn hobby. En toch staat de strijkplank altijd uitgeklapt in het atelier. Soms zitten er namelijk lelijke kreukels in het vilt. Vooral bij het laatste vilt op een rol. Dus is de strijkplank een noodzakelijk kwaad. Maar met de nieuwe hoes wordt het een stuk leuker. Bij de Blokker kocht ik de mooiste die ze hadden met bloemetjes; ik moet er tenslotte elke dag naar kijken. Om het strijkijzer ook schoon te maken nam ik hiervoor een schoonmaaksetje mee. De uitleg was eenvoudig maar er stond niet bij dat het verschrikkelijk zou gaan stinken. Binnen de kortste keren was het atelier gevuld met een blauwe walm die alles in de stank zetten. Snel de deur open gedaan en het strijkijzer mee naar buiten genomen. Maar het heeft gedaan wat het moest doen: hij is weer als nieuw. Dus strijken maar!

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 24 april 2011 om precies te zijn om 9:14 pm

    In zo’n sprookjestuin moet het strijken ook wel lukken denk ik ;)
    Mooie hoes!

Schrijf een reactie