*

Lentegroet

april 2011 | Algemeen | 2 Reacties »

De tuin is in volle ontwikkeling. De blaadjes komen aan de bomen en de heemplanten zijn bijna allemaal boven de grond. Er komt weer kleur in de tuin. Tijd om de Lentegroet te laten poseren. Ze zit tussen de dagkoekoeksbloemen, gele dovenetel en witte klaverzuring. Van de laatste hoop ik volgend voorjaar een bloemenkind te maken. Ondertussen snoepen wij van de bloemen die in de salade gaan. De Lentegroet staat nu weer op de plank in het atelier tussen de andere poppenkinderen. Die wachten vol spanning af wie de volgende is die mag poseren.

Omdat Albert vaak de weekenden werkt sinds hij touringcarchauffeur is ben ik genoodzaakt zelf een leuke invulling aan de dagen te geven met de kinderen. Terwijl de oudste nog lag te slapen na een avondje stappen ging ik met de jongste, dochter en haar vriend naar het Zuidlaardermeer. Ik kom van oorsprong uit Zuidlaren dus ik had heel wat te vertellen onderweg. We gingen op een terrasje zitten om te genieten van de zon en het uitzicht. Toen viel ons oog op de botenverhuur en we konden de verleiding niet weerstaan. We huurden een klein motorbootje en gingen het hele meer rond.  Het sturen liet ik aan de mannen over terwijl dochter en ik genoten van de zon. Voor ons uit zwommen Fuutjes die onderdoken en met vis weer boven kwamen. Met een gezond kleurtje en mooie foto’s kwamen we weer thuis.  En zo werd een dag die heel gewoon begon een feestdag.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Rianne op 13 april 2011 om precies te zijn om 4:32 pm

  Heerlijk dit weer he, lekker genieten met de kinderen.
  volgens mij is Albert een mooie lijst aan het maken voor de sneeuwklokjes!!!
  Groet Rianne.

 2. Deze reactie is gedaan door Constance op 15 april 2011 om precies te zijn om 3:00 pm

  Wat heerlijk brainstormen over de kerst en winter.
  Fijn weekend
  Constance

Schrijf een reactie