*

Werk in uitvoering

maart 2011 | Algemeen | 2 Reacties »

Het was een heerlijke drukke week. Daar kan ik van genieten, zolang ik het overzicht maar wel houd. Er moesten ruim 600 pakketten worden gemaakt voor Der Kleine Troll in Duitsland. Angelique kwam ze zelf ophalen dus werden hier in overleg nog twee bestellingen heen gestuurd. Versturen binnen Nederland is aanmerkelijk goedkoper dan je pakket naar Duitsland versturen.

Het atelier veranderde langzaam in een opslagplaats waartussen ik pakketten in elkaar zette. Dan gaat de voorraad materialen er snel doorheen. Dus bestelde ik bij verschillende groothandels nieuwe materialen. Je zou haast vergeten dat het om een atelier gaat waarin creativiteit het belangrijkst is. Gelukkig heb ik tijdens het inpakken van de pakketten alle tijd om mijn gedachten te laten gaan. Dan borrelen er nieuwe ideeën op. Zo ook deze week maar daarover wil ik nog niet teveel vertellen. Wat ik wel kwijt wil is dat het te maken heeft met de bloemenkinderen. De lamp in het vorige blog heeft me geïnspireerd. Vrijdagmorgen heb ik een afspraak met een groothandel hierover want ik wil natuurlijk zo goedkoop mogelijk inkopen zodat jullie het pakket ook zo goedkoop mogelijk kunnen aanschaffen. Volgende week vertel ik iets over een ander bloemenkind waar ik helemaal verliefd op ben geworden.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Gracia op 11 maart 2011 om precies te zijn om 11:48 am

    Lijkt mij toch ook heerlijk om al die pakketten in te pakken. Dat heeft wel iets. Voor mijn werk moesten wij in het verleden mailings klaarmaken. Eigenlijk best leuk om te doen (als het maar niet iedere dag moet).
    En dan al die materialen door je handen…..

  2. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 12 maart 2011 om precies te zijn om 7:23 pm

    Wauw, dat is heel veel werk geweest!
    Wel leuk om zo afwisselend te werken toch?

Schrijf een reactie