*

Kleurenspel met de Regenbookabouters

maart 2011 | Algemeen | 3 Reacties »

Van Nel Vis kreeg ik de afgelopen week een paar leuke foto’s toegestuurd. Ze is kleuterleidster op een peuterspeelzaal en samen met haar collega maakte ze een kleurenspel van de regenboogkabouters.  Voor het bord heeft ze zwart vilt rond een bierviltje gefestonneerd met daarop zes stippen in de kleur van de regenboog. Je gooit met de dobbelsteen die ook alle kleuren van de regenboog heeft. Het kaboutertje met de kleur van de dobbelsteen komt op het bord te staan. Wie het eerst zijn bord vol heeft wint. Ik vond het zo’n leuk idee om dit met de regenboogkabouters te doen dat ik het graag met jullie deel. Met dank aan Nel!

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 20 maart 2011 om precies te zijn om 4:16 pm

  Deze zijn veeeeel leuker dan de “gewone saaie pionnen” :D
  Leuk idee!

 2. Deze reactie is gedaan door Wouter op 21 maart 2011 om precies te zijn om 6:40 pm

  Wat een creatief en leuk idee! Je zou er haast een pakketje van maken!

 3. Deze reactie is gedaan door Sabine op 3 april 2011 om precies te zijn om 9:19 pm

  Wat een lief spel!!

Schrijf een reactie