*

Give away: boek van de Seizoenentafel

maart 2011 | Algemeen | 52 Reacties »

Afgelopen week was de fancy fair op de basisschool waar onze kinderen op zaten. Ik moest natuurlijk even kijken of er nog leuke natuurboeken te koop waren. En daar lag zomaar het boek van de Seizoenentafel tussen. Hij was zo goed als nieuw dus die kocht ik ook, het was tenslotte voor het goede doel. Omdat ik het boek zelf al jaren heb ga ik hem hier verloten. Je kunt mee doen door een reactie achter te laten of mij persoonlijk te mailen. Volgende week maandag maak ik bekend wie het boek toegestuurd krijgt.

Reacties

Er zijn 52 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Roely Wortel op 13 april 2011 om precies te zijn om 5:19 pm

    Ik hoop dat ik nog kan meedoen met de verloting van het boek.
    Ik ben ook een beginneling als het aankomt op het gebied van de seizoenentafel met vilt. Door het steeds inmobiler worden ben ik genoodzaakt om andere hobby’s te zoeken. Zo ben ik sinds kort begonnen met vilt.

  2. Deze reactie is gedaan door rosemarie op 23 april 2011 om precies te zijn om 12:42 am

    was op mijn viltclubje(pas lid van)daar was deze link voor mee te doen dus doen dacht ik lijkt mij heel mooi om eens mee tedoen bedankt en tot gauw
    rosemarie :)!

Schrijf een reactie