*

Flower Fairies

maart 2011 | Algemeen | 1 Reactie »

Ze zijn zo inspirerend, de flower fairies van Cicely Mary Barker. Vijf boekjes wist ik tweedehands aan te schaffen en van een vriendin kreeg ik het lente boekje. Maar het mooiste vind ik de Snowdrop Fairy. Bij Rianne van atelier ’t Koekendiefie kocht ik het beeldje van het sneeuwklokje. Niet dat ik nu mijn huis vol ga verzamelen met allemaal elfjes. Toch  zou ik nog graag een grote poster van het sneeuwklokje willen hebben voor aan de muur in de woonkamer. Mijn man is handig met hout en heeft al toegezegd er een lijst voor te maken. Wordt vervolgd want als er eenmaal iets in mijn hoofd zit………..

 

Op de tafel in de woonkamer staat een prachtig miniboeketje uit eigen tuin. Zo simpel maar zo mooi. Voor een lenteontwerp heb ik vorige week een sneeuwklokje ontleed en nagemaakt. Alleen is het nu te laat om er nog pakketten van te maken. Dus moet het sneeuwklokje wachten tot volgend voorjaar. En zo komt het dat je zomaar opeens een jaar vooruit aan het werken bent.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Rianne op 16 maart 2011 om precies te zijn om 4:43 pm

    Ze is prachtig he. Ik heb haar zelf ook.
    Groetjes Rianne.

Schrijf een reactie