*

Postkast, lege bakken en een oppottafel

november 2010 | Algemeen | 1 Reactie »

Soms kun je met eenvoudige dingen heel erg blij zijn. Zoals met deze oude afgedankte post sorteerkast. Voor mij is hij heel handig want ik sla er de voorraad patronen in op. Zelfs voor de Engelse en Duitse patronen is er plek. Een bevriende installateur heeft laatste een verwarming geplaatst in het magazijn zodat ik niet meer bang ben dat de patronen vochtig worden.

Van mijn vader krijg ik af en toe een stapeltje doorzichtige bakken die hij van zijn werk over houdt. Daar bewaar ik kralen, kegeltjes, veren, granulaat en nog veel meer in. De lege bakken gebruik ik voor allerlei andere dingen. Eigenlijk sjouw ik dagelijks met die bakken door het atelier en het magazijn.

Het oppottafeltje is de inpaktafel. Daar zet ik een lege doos op met de uitgeprinte bestelling ernaast. En dan kan het inpakken beginnen. Voordat een pakket in de doos gaat wordt hij nog aan een inspectie onderworpen. Zit echt alles er in? Zo door de jaren heen heb ik mijn eigen systeem ontwikkeld.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Brigitta op 9 november 2010 om precies te zijn om 11:51 am

    Hallo Suzan. Dat ziet er mooi uit bij jou. Handig zo’n mooie kast voor je patronen. Erg overzichtelijk. Dat werkt prettig lijkt me. Beterschap met je knie. Ben zeer benieuwd naar je nieuwe pakketten morgen. Groetjes, Brigitta

Schrijf een reactie