*

Op de beurs

november 2010 | Algemeen | 3 Reacties »

 

 

 

Wat heb ik genoten op de beurs. Natuurlijk het meest van de stands van de Klaproos, Sari, JoyDesign, Poppejans en Anemoontje. Het zag er weer betoverend mooi uit. Ik heb dan ook, als het kon, een poos tegenover de stands gezeten op een bankje. Je ziet steeds meer en het is allemaal even mooi. Wat ook erg leuk is als ik zie dat iemand met een pakket van mij in de handen staat. Koop maar, denk ik dan. Het liefst laat ik nog meer leuke en bijpassende ontwerpen van mezelf zien. Maar dat is natuurlijk niet netjes. Ik kreeg heerlijke koffie bij Poppejans waar ik even achter de kraam heb gestaan en bij JoyDesign kwamen ze zelfs de koffie brengen. Bij Sari mocht ik mijn lege koffer parkeren zodat ik niet iedereen omver liep op de beurs met dat grote ding. En bij de Klaproos deed ik een cursus wolprikken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn en niets voor mij was. Maar ik vond het erg leuk en het resultaat is ook nog eens leuk. Vanmorgen heb ik gelijk een lijstje van de plank gepakt, de foto van de kinderen er achter weg geplukt en mijn creatie er in gedaan. Hij heeft een mooi plekje in het atelier gekregen.

Op twitter melde ik dat de koffer leeg weer mee naar huis is gegaan. Iemand mailde al dat ze dat heel knap vond. Maar eerlijk gezegd was het niet helemaal waar. Bij Sari kocht ik nog een houten setje dat je kunt beplakken met vilt en waar je kerstverlichting achter kunt doen. Leuk om een tafereeltje op te presenteren. Verder zaten er nog 10 zakjes gele kralen in de koffer. Die heb ik nodig voor een bloemenkind in de lente. En er zat nog een lekker kitsch strijkplaatje in de koffer. Geen idee wat ik ermee moet maar hij was gewoon leuk. Misschien pimp ik er wel een tasje mee op. En als het leuk genoeg is geworden laat ik hem hier zien.

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Margreet op 14 november 2010 om precies te zijn om 9:37 am

  Wie weet heb je mij wel staan te begluren terwijl ik met één van je pakketjes in mijn handen stond…we zullen het nooit weten :-))
  Het houten tafereel van Sari heb ik ook gekocht en ik ben nu aan het kijken hoe ik de achtergrond elke keer kan laten veranderen zodat het alle seizoenen mee kan.
  Ben benieuwd wat jij er van gaat maken.
  Succes met ontwerpen en verras ons weer met mooie creaties!

 2. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 14 november 2010 om precies te zijn om 12:45 pm

  Leuk om te lezen dat je zo hebt genoten op de beurs :D
  Jouw naaldvilt-kunstwerkje ziet er heel leuk uit… ’t is niet zo moeilijk he? En de mogelijkheden zijn eindeloos…
  Fijne zondag nog… Groet, Aukje

 3. Deze reactie is gedaan door Evelyn op 14 november 2010 om precies te zijn om 4:55 pm

  Ik ben gisteren op de kreadoe geweest, wat een feest weer, zo leuk, veel gezien en de dag was eigenlijk veel te kort. Ik kreeg van atelier Poppenjans ook een heel leuk gratis pakketje, Parelbloem, wat een scheetje, echt heel leuk!! Dankjewel voor deze en alle andere leuke ontwerpen die je maakt, elke keer is het weer genieten!!

  Liefs Evelyn

  ps. ik lees geregeld je berichtjes mee, erg leuk om te lezen hoe get reilt en zeilt in een echt poppen atelier!

Schrijf een reactie