*

Lentekleuren in de winter

november 2010 | Algemeen | 2 Reacties »

Terwijl de wereld buiten wit is van de sneeuw is in het atelier het ontwerpen voor de lente gestart. Voor mij geen witte en blauwe kleuren meer voor de winter of rood en groen voor de kerst. Maar lieve pastelkleuren die de lente inluiden. Dat is het leuke van bezig zijn met de seizoenen. Dat je nu al weet dat na een koude winter de natuur straks weer zal ontwaken met zachte kleuren.

Na de drukte van de beurzen en open dagen is hier de rust wat weer gekeerd. Ik kan weer even adem halen en wat voor mezelf doen. Van een lieve vriendin die ik alleen maar ken van de mail en de handgeschreven brieven kreeg ik een linnen tas. Die heb ik opgepimpt met de strijkplaat die ik op de Kreadoe kocht. Om het nog fleuriger te maken haalde ik de oude kralendoos van mijn dochter erbij. Wat gehaakte bloemetjes en vilt erbij en het tasje veranderde in een fleurig geheel. Ik kon haast niet meer stoppen. Maar om hier nu mijn boodschappen mee te gaan halen….Daarom staat het tasje in het atelier gevuld met haakspullen.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Rianne op 27 november 2010 om precies te zijn om 9:51 pm

    Je tas is leuk geworden. De tijd van sneeuwballen gooien kom er aan.
    Liefs Rianne.

  2. Deze reactie is gedaan door Miriam op 1 december 2010 om precies te zijn om 11:46 pm

    Mijn kaart is onderweg! Leuk idee en meteen straks een gezellig muurtje!
    Groetjes, Miriam

Schrijf een reactie