*

Kaartje voor mij, verrassing voor jou

november 2010 | Algemeen | 7 Reacties ยป

In het atelier is een muurtje waar ik niets mee kan. Omdat het naast de deur naar het magazijn is kan er niets tegen aan staan. Ik zou er steeds tegenaan lopen. Maar om nu tegen een kale muur aan te kijken is toch jammer van een vrolijk atelier. Daarom heb ik iets leuks bedacht en jij kunt me helpen. De kale muur zou ik graag opvrolijken met leuke kaarten. Stuur mij een enveloppe met daarin een leuke kaart en een aan jezelf geadresseerde en gefrankeerde enveloppe. De kaart krijgt een plekje op de kale muur in het atelier en jij krijgt je enveloppe terug met een verrassing. De verrassing is iets voor de kerst dus wees er snel bij. En als de muur is opgevrolijkt laat ik hem weer zien op de site. Help je me mee?

Reacties

Er zijn 7 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Ingrid. op 30 november 2010 om precies te zijn om 9:51 am

  Spannend ;-)
  Tot donderdag , groetjes van Ingrid.

 2. Deze reactie is gedaan door Fokelina op 30 november 2010 om precies te zijn om 11:47 am

  Wat leuk zeg! Kaartje is onderweg :-)

 3. Deze reactie is gedaan door charlotte op 30 november 2010 om precies te zijn om 11:51 am

  Wat een leuk idee !!! Kaartje staat al klaar en gaat vanmiddag op de bus.
  Lieve groet, Charlotte

 4. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 30 november 2010 om precies te zijn om 12:16 pm

  Uiteraard doe ik mee!
  Eens kijken wat ik voor leuke kaart aan je ga sturen :)

 5. Deze reactie is gedaan door Monique op 30 november 2010 om precies te zijn om 2:30 pm

  Leuk zeg, kaartje is onderweg naar je.
  Ik hoop dat je hem leuk vindt.
  VIndt een heerlijk warm gebaar in deze koude dagen. Danjewel!

 6. Deze reactie is gedaan door Dory op 30 november 2010 om precies te zijn om 6:47 pm

  Ja, leuk, ik stuur een kaartje hoor!
  Lieve groet van Dory

 7. Deze reactie is gedaan door Gracia op 23 december 2010 om precies te zijn om 4:22 pm

  Het patroontje etcetera is inmiddels binnen. Dankjewel Suzan!

  Lieve groeten van
  Gracia

Schrijf een reactie