*

Het is bijna zover

november 2010 | Algemeen | 3 Reacties ยป

Morgen heel erg vroeg komen de nieuwe pakketten hier te staan. Morgen begint ook de Kreadoe. Daar zullen ze ook te koop en te zien zijn. Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten laat ik dit plaatje zien. Het staat in een Duits boekje van Ida Bohatta dat ik van een kennis te leen had. Ik heb goed naar het plaatje gekeken en er een ontwerp van gemaakt. Het resultaat is morgen te zien, een echt kerstpakket. Vandaag zijn er al verschillende bestellingen naar een aantal winkels gegaan. De reacties zijn tot nu toe positief. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ida Bohatta

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Monique op 9 november 2010 om precies te zijn om 9:00 pm

  Hoi Suzan,
  Wat een lief plaatje is het, ben ervan overtuigd dat je de sfeer goed hebt kunnen weergeven in het patroon.
  Morgen kom ik snel kijken, helaas niet naar de kreadoe, maar gelukkig heb je een gezellige website:)

  groetjes
  Monique

 2. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 9 november 2010 om precies te zijn om 10:13 pm

  Ziet er veelbelovend uit! Veel plezier op de Kreadoe morgen (daar ben je ook neem ik aan?)

  Bedankt voor je reactie op mijn blog.

 3. Deze reactie is gedaan door suzanbarelds op 10 november 2010 om precies te zijn om 9:29 am

  Hoi Aukje, Ik heb pas vrijdag tijd om naar de Kreadoe te gaan. Maar ik heb er heel veel zin in. Groetjes van Suzan.

Schrijf een reactie