*

Appeltjes in de herfst

september 2010 | Algemeen | 1 Reactie »

De herfst heeft zijn intrede gedaan. De krentenbloesem laat zijn bladeren al vallen in de tuin en de kleuren van de hortensia vervagen. Maar kaal wordt het hier allerminst. De sedum begint al roze te kleuren, de eerst vliegenzwammen komen al op en de sierappel zit weer vol appeltjes. Een paar jaar geleden inspireerde deze boom mij tot het maken van de Appelkabouter.

Aan het ontwerp van de herfstboom ging eerst een ander ontwerp vooraf. Het was een fotoboom met foto’s in appeltjes. Maar ik was er niet tevreden over en uiteindelijk werd het een boom met blaadjes, een mand en paddenstoelen. Nadat ik het eerste ontwerp via Twitter liet zien kreeg ik veel vraag naar de foto-appeltjes. Daarom heb ik ze op patroon gezet en hier kun je het patroon downloaden.  Veel plezier ermee.

Foto-appeltjes

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Ingrid. op 16 september 2010 om precies te zijn om 3:17 pm

    Wat leuk dat we nu op je site een reactie achter kunnen laten ! Komt er nog wel wat van werken wanneer je alle reacties aldoor moet lezen ;-) Zoals gewoonlijk weer een erg gezellig stukje hier met leuke foto’s ! Kom morgen weer even kijken , groetjes van Ingrid.

Schrijf een reactie