Nieuwe pakketten

Geplaatst op: 7 februari 2020

De nieuwe pakketten voor de Lente zijn uit en ik ben blij dat ik ze eindelijk kan laten zien.

BOLLENKINDJE KROKUS

Het krokusje is een klein popje van 8 cm met een houten hoofdje. Door het belletje te laten rinkelen laat ze weten dat ze is ontwaakt uit haar winterslaap.

BOLLENKINDJE NARCIS

Een eenvoudig te maken popje van 8 cm met een houten hoofdje. Ze laat door middel van het belletje weten dat de lente is begonnen en zij en al haar broertjes en zusjes kleur komen brengen.

BOLLENKINDJE SNEEUWKLOKJE

Dit bollenkindje is 8 cm hoog en gemaakt met een houten hoofdje en niet moeilijk om te maken. Ze heeft een belletje bij zich om de slapende winterwereld wakker te rinkelen.

WOLKENBABY’S

De Wolkenbaby’s zijn de Nachtwolkjes maar dan in een voorjaarsvariant. Eenvoudig om te maken en met een heel mooi resultaat. Je hebt drie wolkenbaby’s om weg te geven of je legt ze naast elkaar neer of hangt ze op zodat ze heerlijk zweven in de lucht. De baby’s zijn 12 cm.

KLEINTJE KONIJNTJE

Dit konijntje met bloemetje is een allerliefst knuffeltje met beweegbare armen en benen. Hij zal zijn plekje veroveren in je hart. Meneer Beertje is zijn beste vriend en hij zal later dit jaar uitkomen. Zittend zijn ze 7 cm hoog.

Pin It on Pinterest