Nieuwe pakketten

Geplaatst op: 24 augustus 2018

Het is een feestdag vandaag want ik kan eindelijk de nieuwe ontwerpen laten zien. Er is weer met heel veel plezier en liefde aan gewerkt en ik hoop dat er voor iedereen wat bij is.

TWEE KLEINE POMPOENKABOUTERTJES

Dit zijn twee houten kabouterkegels die bekleed zijn met wolvilt. Een jongetje en meisje houden beide een dieprode pompoen vast. Eenvoudig om te maken en een leuke aanvulling op de andere kabouters op kegels die nog steeds erg geliefd zijn.

KABOUTER MET VUURTJE

Deze kabouter in prachtige kleuren heeft een kampvuur gemaakt waar kinderen mee kunnen spelen. Hij is 18 cm groot en past goed bij de Kabouter met Lariksappeltje.

BOSDIEREN

Vijf dieren zitten er in dit pakket. Van het kleine roodborstje, konijn, uil en eekhoorn tot het hertje (8 cm hoog). Allemaal dieren uit het bos die graag in het gezelschap van de kabouters zijn.  Leuk voor elk seizoen!

ELZENKIND

Het Elzenkind is een nieuw ontwerp in de bomenserie. Met een mannelijk katje van vilt en een paar echte gedroogde vrouwelijke katjes uit de Pippilottatuin. Hij is 13 cm hoog.

LIEVEHEERSBEESTJES FEEST

Een gezellig tafereeltje van vijf lieveheersbeestjes van 7 cm. Ze vieren een gezellig feest op een blad met madeliefjes. Twee kindjes zitten op een bladstoeltje, de anderen hebben een plekje op de grond gevonden.

VLINDERELFJE

Omdat het vlinderelfje een prachtig patroon is heb ik hem in een nieuw en frisser jasje gestoken. De vleugel en vlinders zijn gemaakt van sprookjesvilt.

De nieuwsbrief kun je HIER downloaden.

Pin It on Pinterest