Geplaatst op: 29 juni 2018

Lieve volgers van Atelier Pippilotta,

Onlangs werd me gevraagd of Atelier Pippilotta een soort pakkettenfabriek was. Niets is minder waar. Het atelier is een eenmanszaak waar een pakket van het idee tot het eindproduct door mij, Suzan, met liefde wordt gemaakt.  Maar ik ben nog meer.

 

 

 

 

 

Ik ben ook ruim 17 jaar het baasje van knuffelpoes Fleur geweest die altijd bij me was, dus ook in het atelier. Afgelopen maandag hebben we haar een mooi plekje gegeven in de Pippilotta tuin, onder de Hortensia waar ze graag lag. Ze wordt nu al gemist.

 

 

 

 

 

 

Ik ben ook al 7 jaar de schoonmoeder van Roos. Roos, die door haar oma is groot gebracht. Samen met haar zorgen we voor oma omdat ze in de wereld van de vergetelheid raakte. Na nog een paar heel intensieve maar ook bijzondere dagen hebben we haar woensdag moeten laten gaan. Ze stierf met een glimlach.

 

 

 

 

Ik ben ook de dochter van deze geweldige man. Afgelopen dinsdag is hij gestart met een traject van zes weken bestraling en chemo. Helaas is de afstand in kilometers te ver en ben ik te druk voor oma en de kinderen om hem deze week een knuffel te komen brengen. Maar we gaan uit van een goede afloop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het leven kan soms moeilijk zijn maar er zijn ook altijd weer lichtpuntjes. Zo studeerde Roos deze week ook nog af en slaagde onze jongste zoon. Er was dus ook taart en slingers. Al deze droevige, moeilijke en mooie dingen worden in het atelier altijd omgezet in ontwerpen. Ik kan dus nu al vertellen dat er prachtige ontwerpen aan zullen komen.

Liefs van Suzan.

Pin It on Pinterest