*

Beschermengelen

december 2016 | Algemeen | 2 Reacties »

dscf0964Hier zie je een hoekje in het atelier met geverfde houten engeltjes, het ontwerp van de “Twee Beschermengelen” en wat vilten sterren. Het heeft zo’n andere uitstraling dan die van de “Lichtdragertjes” die ik afgelopen week liet zien. Dat waren koele kleuren maar eigenlijk hou ik meer van de warmte die dit uitstraalt.

Ik wens je een heel mooi weekend! Wij vieren weer eens een feestje want de jongste zoon wordt 20 jaar. Hij werd geboren met een hartafwijking en heeft daar de nodige operaties voor ondergaan. Inmiddels is het een gezonde man maar zijn verjaardag is altijd een dag met een gouden randje.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Thea op 16 december 2016 om precies te zijn om 3:33 pm

    Dit is ook een prachtig hoekje, waar heb je die mooie houten engelen vandaan ?
    Een fijne verjaardag gewenst voor je jongste zoon, dat is zeker een feestje waard.

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 23 december 2016 om precies te zijn om 12:44 pm

    Hallo Thea, de engelen komen bij de Action vandaan.

Schrijf een reactie