*

Stokroos

juli 2016 | Algemeen | 2 Reacties ยป

DSCF0244Mijn wens was heel veel stokrozen in de tuin te hebben dit jaar. Vorig jaar kreeg ik allemaal stekjes en pootte ze door de hele tuin. Tot grote vreugde van de slakken want die hadden er een heerlijk maaltje aan. De plantjes die het overleefden fleuren de tuin nu op met hun prachtige bladeren. Maar geen bloemen helaas. Dus geniet ik van de vilten stokroos die ik vorig jaar ontwierp. Die lust gelukkig niemand en bloeit altijd.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Ghislaine de Klerk op 25 juli 2016 om precies te zijn om 1:03 pm

  Lieve Suzan , stokrozen zijn tweejarig . Misschien weet je dat nog niet? Hoop dus maar dat je volgend jaar bloemen ziet. Ik hou er ook zo van! Leuke vrolijke stukjes altijd op je blog! Dankjewel! Ghislaine!

 2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 26 juli 2016 om precies te zijn om 1:07 pm

  Hallo Ghislaine,
  Dank je wel voor je reactie. Ik had de stokrozen vorig jaar al voorgezaaid dus had nu op bloemen gehoopt. Nog een jaartje geduld dus.
  Nog bedankt voor je lieve kaart na mijn operatie.
  Liefs van Suzan

Schrijf een reactie