*

Knufje

september 2015 | Algemeen | 2 Reacties ยป

KnufjesIk heb zoveel plezier beleefd aan het popje Knufje dat ik bijna niet meer kon stoppen. Zie hier het resultaat van al dat haken. Het leek me leuk om (eenvoudig) haakwerk te combineren met het poppen maken. Knufje is een heerlijk knuffelpopje dat het fijn vind in een kinderhandje. Gezien het aantal bestellingen is het goed ontvangen. Het volgende ontwerp is ook al klaar en past op de seizoenentafel. En zelfs voor het voorjaar zit er al een leuk idee in mijn hoofd. Wat hebben we toch een fantastische hobby! Er is altijd wel wat nieuws te bedenken.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Thea op 4 september 2015 om precies te zijn om 12:56 pm

    Wat zijn ze leuk in al die verschillende kleuren.

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 7 september 2015 om precies te zijn om 1:19 pm

    Hoi Thea, eigenlijk wilde ik alle kleuren van de regenboog maken. Helaas ontbrak daarvoor de tijd.

Schrijf een reactie