*

Kabouters

september 2015 | Algemeen | 2 Reacties »

kabouterdeurtjeGeloof je ook nog een beetje in kabouters? Als je in het bos loopt en geritsel tussen de bladeren hoort? Wanneer je een rood met witte paddestoel ziet? Dan moeten er toch kabouters in de buurt zijn.

Om je fantasie een beetje te helpen kun je hier een GRATIS PATROONBLAD van een kabouterdeurtje met gluurkabouter downloaden. Stel je voor dat je dit nu tegenkomt in je tuin of in het bos ….. Dit kabouterdeurtje staat in onze tuin onder de zwarte els. Wie weet trekt het kabouters aan.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Evelien op 30 september 2015 om precies te zijn om 4:35 pm

    In zo’n fantasie kan ik wel meegaan. Wat een leuk ontwerpje, dankjewel.
    Groetjes, Evelien

  2. Deze reactie is gedaan door Ellen1979 op 30 september 2015 om precies te zijn om 8:35 pm

    Leuk! Ik kan ze bijna zien.

Schrijf een reactie