*

Nog een keer Nepal

mei 2015 | Algemeen | 2 Reacties ยป

2015-04-09 07.35.45Ik wil jullie niet overladen met Nepal verhalen maar het houdt me enorm bezig. Daarom wil ik iedereen bedanken die al een patroonblad of boek heeft gekocht of een donatie heeft gedaan. Je kunt nog steeds een patroonblad kopen van het Knuffelpopje of geld doneren voor Diyo Nepal.

Vanavond is mijn vriendin Ilse Sapkota in de uitzending bij Jeroen Pauw, NPO 1, 23:00 uur. Ze zal vertellen over haar ervaringen na de aardbeving en over de hulp die inmiddels op gang is gekomen. Ook jullie hulp!!!
Eerder op de avond in het jeugdjournaal, zullen kinderen uit Delft vertellen over hun reis van vorig jaar naar Dhading en over de inzamelingsactie die ze hebben opgezet voor Diyo Nepal.
De eerste noodhulp is verleend: Shiva, de Nepalese man van Ilse die in Nepal is gebleven, heeft laten weten dat hij 500 gezinnen in Dhading de komende weken van voedsel kan voorzien. Dankzij zijn actuele en grote netwerk krijgt hij buitengewoon veel voor elkaar.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Annemarie op 1 mei 2015 om precies te zijn om 3:03 pm

  Hoi Suzan, het is vreselijk wat daar gebeurd is. Je hebt wel een engeltje oo je schouder zeg.
  Ik wil graag het patroonblad kopen maar ben nu op vakantie in Engeland en durf vanuit hier geen geld over te maken omdat ik op een openbare WIFI zit.
  Eind volgende week bestel ik het patroon ook zodat ik ook mijn steentje bijdraag maar ook omdat het patroon zo leuk is.

  Groetjes
  Annemarie van Veluw
  nijmegen

 2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 4 mei 2015 om precies te zijn om 4:28 pm

  Hoi Annemarie. Geniet maar van je vakantie. Het patroon heb ik al naar je gemaild :-)

Schrijf een reactie