*

Kleine preview

mei 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

2015-05-11 08.41.08Deze twee hoofdjes maakte ik voor iemand die moeite heeft met het maken van tricot hoofdjes en ze nodig heeft voor een cadeautje. Ze gaan vandaag op de post. Ooit maakte ik voor een klant 25 hoofdjes maar dat was eenmalig want ik kreeg er zere handen van. Nu maak ik nog bij hoge uitzondering enkele hoofdjes.
reismand 1Morgen komen de nieuwe pakketten voor de zomer uit. Daarbij hoort ook een patroon van een poezenreismandje dat je hier gratis is te downloaden. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Sanderijn op 11 mei 2015 om precies te zijn om 5:33 pm

    Ik wel! Ik word altijd enthousiast van je pakketjes, dus de nieuwe zijn vast ook weer erg leuk.

Schrijf een reactie