*

Wolschilderijtje

maart 2015 | Algemeen | 2 Reacties »

af_viltprikkenAls het even lukt volg ik op een beurs een workshop wolprikken bij atelier de Klaproos. Inmiddels staan er al een aantal schilderijtjes in het atelier. Maar op de handwerkbeurs in Zwolle ging het vorige maand helemaal mis. Het werd zo’n raar schilderijtje dat ik hem niet durfde te laten zien en ik hem thuis helemaal leeg haalde. Nu liggen hier wel wat restjes wol en wat promotiemateriaal dat soms toegestuurd wordt. Daarvan prikte ik een nieuw schilderij die wel op de foto mag. En hoewel het best leuk is om te doen blijf ik het werken met vilt en poppen maken toch leuker vinden.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door evelien op 9 maart 2015 om precies te zijn om 5:28 pm

    Deze is wel heel geslaagd! Het valt ook niet mee om op zo’n klein oppervlak een mooie afbeelding te maken.

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 12 maart 2015 om precies te zijn om 8:54 pm

    Dank je wel Evenlien. Het klopt dat het best een gepriegel was. Leuk om heel af en toe eens te doen.

Schrijf een reactie