*

Uit de lade

maart 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

atelierpippilotta4Dit zijn twee ontwerpen uit de lade die ik vrijdag liet zien. Het Lotusmeisje kwam niet door de keuring want haar haren waren te dik en de bloem met baby leek ook niet op een lotus. Ze had aangepast kunnen worden maar waarschijnlijk had ik daar op dat moment geen zin meer in. Nu ligt ze al een paar jaar in de lade, tot vandaag voor de foto.

Het hertje met veel te groot hoofd en te grote ogen stond op internet en ik tekende haar na omdat ze zo schattig was. Ze heeft een aantal jaren op een plank gestaan naast de printer en uiteindelijk kwam ze in de lade terecht. Omdat het geen ontwerp van mezelf is, is een pakket ervan maken uitgesloten.

 
Willen jullie meer zien uit de lade?

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Sanderijn op 23 maart 2015 om precies te zijn om 5:32 pm

    Oh ja, laat maar meer zien. Leuk is dit! Ik snap waarom het lotusmeisje niet door de keuring kwam, de bloem met baby klopt niet helemaal ofzo. Ik vind het meisje wel heel leuk, vooral haar jurkje met bloembladeren!

Schrijf een reactie