*

Nog meer uit de la

maart 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

kabouterenengelWat zit er nog meer in de la vol ideeën? In elk geval deze kabouter. Ze is al helemaal af en eigenlijk best mooi. Bij nader inzien zou ik er toch een pakket van kunnen maken voor de herfst.
Heel anders is dat met het witte spook. Het was de bedoeling dat het een mooi engeltje werd met een houten hoofdje zodat ze eenvoudig te maken zou zijn. Een plukje wol in het gat boven op het hoofd en dan een haardband erom. Maar het haar wilde niet wat ik wilde en bleef wild. Terecht dat ze in de la moest.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door evelien op 25 maart 2015 om precies te zijn om 2:06 pm

    Ik begrijp niet dat het kaboutertje ooit in je la is beland, ze is helemaal leuk. Groetjes, Evelien

Schrijf een reactie