*

Lade vol ideeën

maart 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

laadjelaadje1Zomaar een lade in het atelier. Geen lade met rommel maar een lade vol ideeën. Heerlijk om af en toe even in te rommelen. Misschien kan een idee toch mijn strenge keuring doorstaan en een pakket worden.

 
Vrijdag is het atelier een dag gesloten. Ik ga naar mijn ouders op de Veluwe en blijf een nachtje logeren. Mijn moeder weet het nog niet maar ik vragen of ze wat voor me wil naaien. Mijn eigen naaimachine en ik zijn niet zulke goede vrienden als het om tricot naaien gaat.

 
Tot maandag!

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Sanderijn op 19 maart 2015 om precies te zijn om 8:38 pm

    Wat een geweldige kleur lades heb je! Leuk, zo rommelen en weer dingen tegenkomen waar je mee bezig was. Soms kan iets met een plotselinge ingeving toch nog wat worden hè?!

Schrijf een reactie