*

Creativa en Paashaasje

maart 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF6969Met de Creativa in Dortmund in het vooruitzicht, was het flink aanpoten deze week. De oudste zoon wilde me wel helpen in het atelier. Samen vulden we in een aantal uren een flinke doos pakketten die inmiddels onderweg is naar der Kleine Troll. Volgende week komt hij weer om het gat dat in mijn eigen voorraad is geslagen aan te vullen. Gezellig hoor, zo samen met je zoon werken.

Bij Niels Holgersson is een nieuw pakket uit Pippilotta’s Schatkist te koop: een Paashaasje met eitjes. Eenvoudig en zoet door het kleurgebruik. Het pakket is maar beperkt verkrijgbaar want de eitjes waren niet meer bij te krijgen.

paashaasje met twee eitjes

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Thea op 13 maart 2015 om precies te zijn om 6:17 pm

    Leuk dat je zoon meehelpt.

Schrijf een reactie