*

Huisdieren

januari 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF6716Veel mensen zijn dol op hun huisdieren. Daarom ga ik een nieuwe serie met huisdieren maken. De poesjes zijn al klaar en komen tijdens de zomerserie uit. Onze eigen poezen stonden model. Voor de plaats van de ogen en oren hoefde ik alleen even hun naam te roepen zodat ze opkeken. Vandaag was een hondje aan de beurt. Het resultaat is een bijzondere hond met een heel dun nekje en veel te dikke buik. Dat moet beter kunnen en eerder ben ik ook niet rustig. Vanavond werk ik dus gestaag door.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Sanderijn op 26 januari 2015 om precies te zijn om 10:00 pm

    Ik ben heel benieuwd naar de poesjes! En er zijn vast hondenliefhebbers genoeg die benieuwd zijn naar de hond ;-) Knap hoor, dat je zo echt zélf dingen ontwerpt!

Schrijf een reactie