*

Sinterklaastijd

november 2014 | Algemeen | 1 Reactie »

etalageSint en zijn Pieten zijn gearriveerd. Na een barre tocht over zee hebben ze de etalage weer weten te bereiken. Er zullen ongetwijfeld weer heel wat kindertjes uit de buurt naar binnen kijken. Zelf geniet ik ook van al die vrolijke kleuren en de (nep)pakjes. We hebben thuis al lootjes getrokken dus de voorpret voor pakjesavond is begonnen.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Ilse Sapkota op 19 november 2014 om precies te zijn om 4:48 pm

    Oh Suzan, wat ziet dat er gezellig uit.. Toen we het plan hadden om naar Nederland te gaan deze winter had ik meteen al bedacht dat dat dan ook in elk geval voor het sinterklaasfeest zou zijn. We kijken er al ontzettend naar uit. Jammer dat je niet naast m’n moeder woont, dan kwamen we elke dag even langs je etalage wandelen….
    Hopelijk tot gauw in Nederland!

Schrijf een reactie