*

Kabouters en Kreadoe

november 2014 | Algemeen | 2 Reacties ยป

DSCF6289DSCF6291Voor een klant maakte ik honderd kaboutertjes. Het resultaat was een vrolijk gevulde doos. Eigenlijk zou ik best wat kaboutertjes kunnen gebruiken die mij helpen want het is al weken druk in het atelier.

Zaterdag gaan Albert en ik naar de Kreadoe om pakketten na te leveren. Natuurlijk zullen we ook de prachtige stands bewonderen en kijken wat er voor nieuws is op de beurs. Via Twitter zal ik jullie op de hoogte houden. Daarna nemen we twee dagen welverdiende pauze. Dinsdag is het atelier weer open.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door PETRA op 7 november 2014 om precies te zijn om 7:30 pm

    Superleuk daar bij de Kreadoe. Net thuis!
    Je pakketten zijn fantastisch, ik heb ze aan Sinterklaar gevraagd maar hem alvast geholpen :)

  2. Deze reactie is gedaan door evelien op 10 november 2014 om precies te zijn om 4:19 pm

    Wat leuk die kaboutertjes! Super.
    Groetjes, Evelien

Schrijf een reactie