*

Vlinders

oktober 2014 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF6186DSCF6209Alles proberen zeg ik altijd. Maar vlinders uit vilt stansen wilde toch niet lukken. Daarom haalde ik bij de bouwmarkt kleurenkaartjes voor verf en stanste daar de vlinders uit. Maar wat moet je met al die vlinders? Die vonden wel een plekje in het atelier. Vrijdag laat ik meer vlinders zien want er fladderen hier genoeg rond. Hieronder zie je het Vlinderelfje omringt door vlinders.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Sanderijn op 6 oktober 2014 om precies te zijn om 8:58 pm

    Wow wat een goed idee! Ik loop al een tijdje met het idee vlinders te halen uit oude boekpagina’s, maar het eindeloze tekenen en knippen stond me tegen. Dit gaat natuurlijk ook werken!

Schrijf een reactie