*

Feestelijk gevoel en een nieuwe klant

oktober 2014 | Algemeen | 1 Reactie »

10645079_270944003104207_3822143101472548324_nDank jullie wel voor de felicitaties op mijn verjaardag. Ik voelde me er extra jarig door! Twee lieve vriendinnen zijn geweest en alle kinderen met aanhang waren er te eten. Ik kreeg mooi cadeautjes die met liefde waren uitgezocht en in de brievenbus zaten leuke kaarten. ‘s Middags werd ik toegezongen door het G team met skeeleren. Het was de laatste training van dit seizoen dus de picknickmand met koffie en slagroomtaart was een mooie afsluiting.
Vandaag gaat een bestelling naar een nieuwe klant: Kleine Duimpjes. Het belooft een prachtige webwinkel te worden die op 1 november online gaat. Op Facebook kun je vast een kijkje nemen. Het logo is zo mooi dat ik beloofd heb de poppen voor haar te maken. Gewoon omdat mijn werk nog steeds mijn hobby is. Als ze klaar zijn komen ze komen ze natuurlijk ook hier op de site te staan.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Atelier Inky op 4 oktober 2014 om precies te zijn om 6:08 am

    Het is inderdaad een heel erg leuk logo

Schrijf een reactie