*

Poppen laten staan deel 2

september 2014 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF5607Een andere manier om de poppen te laten staan is door een vilten staander maken. Daarvoor heb je twee vilten rondjes nodig met in één rondje een gat in het midden. Verder twee iets kleinere kartonnen rondjes met in één rondje ook een gat in het midden. En een stukje ijzerdraad dat je buigt zoals je op de tekening kunt zien. Leg een vilten rondje, kartonnen rondje en het ijzerdraad op elkaar. Schuif het karton met gat en vilt met gat over het ijzerdraad. Festonneer de vilten rondjes rondom dicht. Zet het popje over de staander heen en naai haar eventueel vast. Voor nog meer tips kun je HIER kijken.

 

DSCF5610

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Atelier Pippilotta :: Algemeen :: Schaatser op 14 november 2014 om precies te zijn om 3:18 pm

    […] de Schaatser. Het is best lastig om hem goed te laten staan. Je kunt zelf een staander maken zoals hier wordt uitgelegd. Mijn eigen voorbeeld staat in een houten kistje dat ik bekleed heb met een winters […]

Schrijf een reactie