*

TEENSLIPPERS

juni 2014 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF5222DSCF5227Morgen vieren we de Zonnewende, de langste dag van het jaar. We maken er een buitenavond van rond het vuur met lekker hapjes en drankjes. Een mooi moment om jullie een cadeautje te geven: een patroon van vilten teenslippers om het zomergevoel te krijgen. Leuk om voor juf te maken als afscheidcadeautje aan het eind van het schooljaar, voor op de zomertafel, als sleutelhanger of laat je fantasie de vrije loop. Stuur me gerust leuke foto’s van het resultaat zodat ik ze hier kan delen.
Het patroonblad kun je HIER downloaden.
Veel plezier ermee!

 

DSCF5234

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door evelien op 20 juni 2014 om precies te zijn om 2:15 pm

    Dat ziet er grappig uit, dank je.
    Groetjes, Evelien

Schrijf een reactie