*

Zand en schelpen

februari 2014 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF4524Na zo’n vakantieweek ligt er bij thuiskomst vaak veel werk te wachten. Nu heb ik het niet over het wasgoed maar het werk in het atelier. Bestellingen, opdrachten, veel mail, rekeningen en meer. Ik moet er altijd even inkomen en heb dan de neiging de vakantie wat te rekken. Daarom ben ik nu op zaterdag nog aan het werk. Gelukkig is dat geen straf. In een hoekje staat en pot met zand uit de Sinaï woestijn en wat schelpjes. Dat laatste is streng verboden mee te nemen. Deze paar schelpen durfde ik nog wel in mijn koffer te stoppen maar aan het aangespoelde koraal, oesters en andere grote schelpen heb ik me niet gewaagd. Een opsluiting in een Egyptische cel is niet zo leuk vooruitzicht.

Inspiratie voor een nieuw zomer ontwerp heb ik zeker opgedaan. Het woord staat zelfs in de bovenstaande tekst. Komende week ga ik ermee aan de slag.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Atelier de Vier Jaargetijden op 1 februari 2014 om precies te zijn om 1:47 pm

    Fijn dat je zo genoten hebt van de vakantie en weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan.
    Groet Thea

Schrijf een reactie