*

Aan tafel

mei 2013 | Algemeen | 2 Reacties ยป

tafel1Deze nieuwe tafel staat vanaf vandaag in het atelier. En nieuw betekent bij ons in de meeste gevallen tweede hands. Hij is hoger dan de oude tafel zodat het een betere snijhoogte voor het vilt is. Maandag ga ik er voor het eerst aan werken. Omdat ons leven op dit moment best druk is heb ik mezelf een paar vrije dagen gegeven. Een beetje rommelen in huis, tijd voor familie en vrienden, een boek lezen, sporten en knutselen. De tijd wordt zeker goed besteed.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Ariane op 10 mei 2013 om precies te zijn om 7:22 pm

  Mooie tafel en fijn dat deze hoger is, geniet van je vrije dagen.
  Dag, Ariane

 2. Deze reactie is gedaan door Carel op 18 mei 2013 om precies te zijn om 3:40 pm

  Geweldig Suus!

  Trots op je!

  GRCA

Schrijf een reactie