*

Gratis patroon van het Aardbei Lichtje

april 2013 | Algemeen | 1 Reactie »

aardbeiWat is het toch leuk als je positieve reacties op de nieuwe ontwerpen krijgt. Daarom geef ik nog een patroon van een AARDBEI LICHTJE weg. Zo kun je van de Zomerkoningin een leuk tafereeltje maken. Het oudere ontwerp van de Aardbei past er leuk bij. De slinger kun je zelf eenvoudig maken met de patroondelen van de Aardbei. Het decoratieplankje is te bestellen bij Niels Holgersson of via Atelier Pippilotta.

Een mooi weekend gewenst en tot maandag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Evelien op 22 april 2013 om precies te zijn om 12:40 pm

    Wat leuk dat aardbeienlichtje. Dankjewel!
    Groetjes, Evelien

Schrijf een reactie