*

Kevin

maart 2013 | Algemeen | 4 Reacties ยป

rondjeHet is 10 februari een koude zondagavond als Kevin wordt aangereden in Oosterhout. De volgende dag overlijdt hij aan zijn verwondingen. De ouders en broers van de 24 jarige Kevin blijven met groot verdriet en veel vragen achter. De moeder van Kevin is al jaren een klant van me. Op haar verzoek maakte ik een ontwerp ter nagedachtenis aan haar zoon die zo van vissen hield. Het ontwerp is te koop bij Atelier Poppendroom in Oosterhout en via haar webwinkel. Het verdriet dat het verlies van een kind teweeg brengt is met geen pen te beschrijven en dit ontwerp zal het ook niet minder maken. Heel veel sterkte lieve Irene, dat je maar veel liefde mag ontvangen.

Reacties

Er zijn 4 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door marietta op 7 maart 2013 om precies te zijn om 11:47 am

  wouw wat mooi ik ken irene persoonlijk en koop gelijk dit patroon ter nagedachtenis aan Kevin

 2. Deze reactie is gedaan door Caroline op 9 maart 2013 om precies te zijn om 1:19 pm

  Wat een prachtig ontwerp maar ik krijg het koud van het verhaal. Ik hoop dat de ouders veel troost van je mooie ontwerp krijgen. Veel kracht voor ze.
  Lieve groet, Caroline

 3. Deze reactie is gedaan door Kiki op 11 maart 2013 om precies te zijn om 5:02 am

  Wat een bijzonder ontwerp, met veel liefde gemaakt. Dit roert me diep. Veel liefde, licht en sterkte voor de familie en vrienden van Kevin.

 4. Deze reactie is gedaan door Marije op 25 maart 2013 om precies te zijn om 9:16 am

  Wat een prachtig ontwerp ter nagedachtenis aan Kevin.
  Echt heel mooi en symbolisch, een mooie bijdrage om dit verlies op deze manier een tastbaar symbool te geven.

  Wij hebben eind vorig jaar ons neefje verloren en daarvoor wil ik nog iets tastbaars maken voor onze meisjes (nichtjes). Ik denk dat ik eens ga kijken wel ontwerp van Pippilotta daar bij past. Ik vind het namelijk zo mooi idee.

  Susan wat fijn dat je dit met ons op deze manier deelt!

  Ik wens de ouders van Kevin heel veel kracht toe om dit verlies een plekje te geven.

Schrijf een reactie