*

Hout

maart 2013 | Algemeen | 2 Reacties »

DSCF1028Eindelijk is daar even de zon. Een mooie gelegenheid om wat foto’s te maken. Hierboven zie je de decoratieplank. Hij is gemaakt van steigerhout dat zorgt voor een robuuste uitstraling. De vormgeving is organisch zodat het heel goed past bij de vilten poppen.

Hieronder hout dat echt uniek is. De Babyengel ligt in een schijf van een holle boom. De andere schijf had ook een gat dat leek op de vleugels van een vlinder. Na er een poosje naar gekeken te hebben besloot ik er een vlinder in te maken. Mocht je belangstelling hebben dan kun je me mailen.

babyengel1

hout met vlinder

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Simone op 18 maart 2013 om precies te zijn om 3:39 pm

    Verkoop je de decoratie-planken ook al? Vind hem erg mooi!

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 18 maart 2013 om precies te zijn om 3:42 pm

    Hoi Simone, ja, ze kosten elf euro en zijn ongeveer 23 x 20 x 23 cm.

Schrijf een reactie