*

Canada, Duitsland en Friesland

maart 2013 | Algemeen | 4 Reacties »

With NatalieDeze week begon met een heel gezellig bezoek uit Canada. Natalie van Beardancecrafts is met haar gezin op familie bezoek in Nederland. Tot voor een paar jaar kocht ze mijn pakketten bij me in. De laatste jaren maakt ze zelf de pakketten en gebruikt daarvoor mijn patronen tegen een vergoeding. Heel bijzonder om elkaar eindelijk te zien terwijl er normaal meer dan 6000 kilometers tussen zitten. Als cadeautje bracht ze twee roze hertjes mee die natuurlijk al een mooi plekje in het atelier hebben gevonden.

 

 

dears from NatalieDonderdag vertrekken we zelf naar de Creativa in Dortmund. De beurs waar ik al een poos naar uit kijk. Net als vorig jaar gaan we zelf de kraam van der Kleine Troll bekijken. Natuurlijk hopen we ook weer nieuwe ideeën op te doen. Er volgt zeker nog een verslag.

Bij Niels Holgersson in Oosterstreek beginnen donderdag de voorjaars open dagen. Er zullen ook een aantal nieuwe houtproducten van Atelier Pippilotta te koop zijn. Leuke stoeltjes maar ook lantaarns en decoratieplanken.

 

stoeltjes

 

Reacties

Er zijn 4 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Juffrouw Mier op 13 maart 2013 om precies te zijn om 9:02 pm

  Wat een leuke stoeltjes. Hoe groot zijn ze? Zijn ze bedoeld voor vilten figuurtjes? Ben erg benieuwd naar wat jullie meer gaan verkopen.

 2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 16 maart 2013 om precies te zijn om 1:02 pm

  De zithoogte is ongeveer 20 cm, de totale hoogte van het stoeltje is 50 cm. Het is dus voor grotere poppen. De stoeltjes zijn eigenlijk gemaakt voor om bloemstukken op te maken.

 3. Deze reactie is gedaan door charlotte op 15 maart 2013 om precies te zijn om 8:29 pm

  Ojee……en ik zit al zoooooo lang te wachten om te zien wat jullie zoal voor mooie houten spullen hebben en nou kan ik het nog niet zien…….boehoe……….wanneer mogen wij het zien ?? Groet Charlotte

 4. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 16 maart 2013 om precies te zijn om 1:00 pm

  Hoi Charlotte, we zijn nog bezig een catalogus te maken. Hopelijk lukt het om deze week het op de website te laten zien.

Schrijf een reactie