*

Inspiratie reisje

januari 2013 | Algemeen | 5 Reacties »

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet is een echte inspiratie reis geworden naar Duitsland. Bij Angelique werden we hartelijk ontvangen in de winkel en bij haar thuis. We maakten een lange sneeuwwandeling achter hun huis met de honden en kwamen in het donker weer terug. Met verse broodjes en een glaasje rode wijn zaten we daarna bij de brandende kamin. De volgende dag hadden we veel te zien in Osnabruck.

En nu zitten er zoveel ideeën in het hoofd dat ik maar niet weet waar ik zal beginnen. Op de foto’s zie je een aantal schatten die we hebben meegenomen. Een fluitje voor de Flierefluiter uit de winkel van de Kleine Troll. Dat blaast toch beter dan op een stokje. Een schattig klein boekje met prachtige foto’s en patroontjes voor het maken van kabouters. Vier tijdschriften die nog niet bekeken zijn en nog een glazen stolpje. Nu nog op zoek naar tijd om alle ideeën uit te werken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reacties

Er zijn 5 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Alette Vrieling op 29 januari 2013 om precies te zijn om 2:36 pm

  hallo,

  Wat fijn dat je een leuk weekend hebt gehad.. Verkoop jij dat boekje ook? Onkel zwerg hat geburtstag.. Lijkt me een erg leuk simpel boekje met leuke kabouters.. ook al is het duits we redden ons er vast wel mee
  Gr Alette

 2. Deze reactie is gedaan door Evelien op 30 januari 2013 om precies te zijn om 4:47 pm

  Wat gezellig klinkt dat allemaal. Ik heb ook al even gegoogled waar ik het boekje zou kunnen kopen (valt nog niet mee). Staan in het boekje ook de patronen voor de kabouter of alleen de patronen voor de kleertjes en cadeautjes?
  Groetjes, Evelien

 3. Deze reactie is gedaan door Suzan op 1 februari 2013 om precies te zijn om 12:45 pm

  Hallo Alette en Evelien,
  Alle patronen staan in het boekje dat ter grote van een ansichtkaart is. Het boekje kun je bestellen bij info@kleinetroll.de
  Groeten van Suzan.

 4. Deze reactie is gedaan door Alette Vrieling op 5 februari 2013 om precies te zijn om 2:22 pm

  Hallo,

  Dat is goed, heel erg bedankt voor je reactie

  Groetjes Alette

 5. Deze reactie is gedaan door Evelien op 5 februari 2013 om precies te zijn om 9:00 pm

  Dank voor je reactie Suzan!
  Groetjes, Evelien

Schrijf een reactie