*

Cadeau(bon)

december 2012 | Algemeen | 1 Reactie »

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp een regenachtige zaterdagmorgen werd ik door een enquêteur meegelokt naar een zaaltje in het centrum van Assen. Met een cadeaubon in het vooruitzicht deed ik me tegoed aan heel wat smaken frisdrank en mocht er ook nog eens mijn mening over geven. Na een kwartier had ik het wel gezien maar de cadeaubon deed met geduldig blijven zitten. Afgelopen week verzilverde ik de bon bij de Blokker en ging blij met een glazen stolp de winkel uit. De hele enquête was natuurlijk allang weer vergeten. En zie hier de stolp met Kerstwens onze schouw opsieren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANog meer cadeautjes kwamen van een lieve vriendin en daar hoefden geen saaie vragenlijsten voor te worden ingevuld. Ze had uit Duitsland een houten hanger met kersttafereel mee genomen. En ze had de Sweet Angel op haar eigen manier gemaakt. Dit krijgt allemaal een ereplaatsje in de knutselhoek van de woonkamer.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Lydia op 19 december 2012 om precies te zijn om 9:19 am

    Wat een leuk gezicht! En een erg leuk stolpje (daar staat mijn kerstwens ook onder). :)

    Gr. Lydia

Schrijf een reactie